competentiemodel
Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.

3 berichten   •   Pagina 1 van 1
Nickbonner96
Nieuw op 't forum
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 dec 2016, 09:13

competentiemodel

door Nickbonner96 » 14 jan 2019, 09:24

beste,


ik heb straks mijn comissiejury en kben al enkele dagen vanalles aan het studeren hiervoor, telkens kol ik terug naar hier om toch onderwerpen te zoeken die ik nog niet gestudeerd heb, nu kwam ik deze morgen tot de constatatie dat ik het compentiemodel niet ken, dus hierbij even vlug de vraag of iemand me nog uit de nood kan helpen want ik vind het nergens, elke pagina van jobpol waar competentiemodel in vermeld staat blijft maar en opent niet.


dank bij voorbaat. :-)

Jasb6
__________________________
Berichten: 16
Lid geworden op: 02 apr 2018, 17:51

Re: competentiemodel

door Jasb6 » 14 jan 2019, 10:24

Beste Nick,


Ik stuur u even een PM.
Cognitieve proef: Geslaagd
Functioneel parcours: Geslaagd
Persoonlijkheidsproef: Geslaagd
Selectiecommissie: Geslaagd
Medisch onderzoek: Geslaagd

Nickbonner96
Nieuw op 't forum
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 dec 2016, 09:13

Re: competentiemodel

door Nickbonner96 » 14 jan 2019, 11:51

jasb6 bedankt voor je reactie maar heb momenteel nog geen pb ontvangen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

Forumregels

Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Het is momenteel 18 jul 2019, 06:03