Afwezigheid melden
Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.

3 berichten   •   Pagina 1 van 1
Diablo55
Nieuw op 't forum
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 jul 2018, 09:35

Afwezigheid melden

door Diablo55 » 30 jul 2018, 09:41

Hallo,

Ik ben me in mei kandidaat gesteld voor DAB. We weten hier allemaal ondertussen al dat het best lang duurt voor je de procedure helemaal doorkomt.
Bij het inschrijven heb ik me als onbeschikbaar gezet van 1-12 aug. Nu we iets verder zijn zou ik op vakantie gaan van 8-20, hier zit dus 7 dagen verschil op.

Nu is mijn vraag of ik dit kan laten aanpassen/verlengen zonder dat ik gevaar loop op bv een mislukking. Ter verduidelijking, ik heb nog totaal geen data gekregen. (nu persooonlijkheids, vrijstelling vorige).
Aangezien de procedure toch lang duurt kan je zeggen dat je maar het risico moet lopen, maar je zal net zien dat ze me de 18e bv uitnodigen haha.

Iemand hier enige idee of advies over?

mvg

Gebruikersavatar
Flemishwarcry
__________________________
Berichten: 97
Lid geworden op: 27 jun 2017, 17:49
Locatie: Alken

Re: Afwezigheid melden

door Flemishwarcry » 09 aug 2018, 09:35

Beste,

Ik hoop enkel voor je dat ze je niet uitnodigen tussen 8-20 augustus. De selectieprocedure duurt ongeveer in totaal een schooljaar lang. Volgens mij kan je deze vraag beter stellen aan de Dienst Rekrutering en Selectie, even een mailtje doen of eens bellen naar DPRS ;)

Mvg,

Flemishwarcry
Selectieprocedure AINP
Kandidaatstelling: 15/12/2017
Fysieke proef: 09/02/2018 Geslaagd!
Cognitieve proef: 09/02/2018 Geslaagd!
Psychologische proef: Uitnodiging in afwachting!
Antecedentenonderzoek: 02/04/2018
Selectiecommissie:
Medisch onderzoek:

Gebruikersavatar
2kcontenD
__________________________
Berichten: 21
Lid geworden op: 03 okt 2017, 19:57

Re: Afwezigheid melden

door 2kcontenD » 09 aug 2018, 15:27

DAB is dat niet a afkorting van Digital Audio Broadcasting, je moet er wel rekking houden met de BMI dat is ook een geluid weer gaven ,

BMI , omdat een lichaam in bewening geluid maakt van de Body, en een fusice massa verpast (M) , index is dan de nummer van je lichaam de chromosomen genen die het lichaam gemaakt hebben.

als je dat op weg kan helpen.

Code: Selecteer alles

en land is niet waar de warmste lamp brand, ander is er altijd in iets er aan de hand

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Forumregels

Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Het is momenteel 21 aug 2018, 11:28