Hoeveel keer tellen de resultaten van je proeven mee

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forum rules
Image

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Post Reply
yoeri518
Nieuw op 't forum
Posts: 2
Joined: 10 Jan 2022, 12:09

Hoeveel keer tellen de resultaten van je proeven mee

Post by yoeri518 »

Goedeavond,

Ik had even de volgende vraag, ik heb gehoren gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn persoonlijkheidsproef. Hoeveel jaar telt dit resultaat nu mee?


Niels
jehowi
Moderator
Posts: 143
Joined: 30 Oct 2015, 12:53

Re: Hoeveel keer tellen de resultaten van je proeven mee

Post by jehowi »

yoeri518 wrote: 29 Jan 2022, 18:44 Goedeavond,

Ik had even de volgende vraag, ik heb gehoren gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn persoonlijkheidsproef. Hoeveel jaar telt dit resultaat nu mee?


Niels
Dag yoeri (of Niels). Ik ga ervan uit dat je nog in het oude systeem zit, en dat je nu dus nog je commissie moet gaan afleggen. Als je slaagt voor je commissie, kun je aan je opleiding beginnen. Je attest van slagen is dan twee jaar geldig voordat deze vervalt. Binnen die twee jaar moet je dan aan de opleiding zijn begonnen. Tijdens de opleiding kies je de zone waarvoor je wilt gaan werken.
Slaag je straks niet op je commissie, dan moet je normaal gezien de persoonlijkheidsproef opnieuw doen. Je kunt een vrijstelling vragen, maar die wordt zelden gegeven.

Zit je in het nieuwe systeem, dan ben je na de persoonlijkheidsproef geslaagd voor de selectieprocedure en kom je twee jaar in een wervingsreserve. In die twee jaar moet je dan zelf gaan solliciteren bij politiezones of diensten. Zodra je wordt aangenomen, kun je aan de opleiding beginnen.
Post Reply