Contacteren Huidige werkgever

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
yoeri518
Nieuw op 't forum
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 jan 2022, 12:09

Contacteren Huidige werkgever

Bericht door yoeri518 »

Is er ergens in de selectie procedure van inspecteur dat de politie je huidige werkgever contacteert? Omdat mijn huidige werkgever natuurlijk hiermee niet tevreden zal zijn.
jehowi
Moderator
Berichten: 118
Lid geworden op: 30 okt 2015, 12:53

Re: Contacteren Huidige werkgever

Bericht door jehowi »

yoeri518 schreef: 10 jan 2022, 12:12 Is er ergens in de selectie procedure van inspecteur dat de politie je huidige werkgever contacteert? Omdat mijn huidige werkgever natuurlijk hiermee niet tevreden zal zijn.
Normaal niet, nee. Ze komen wel langs bij je thuis, dus de familie zal het weten.
Plaats reactie