moraliteitsonderzoek

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
BUTTON_POST_REPLY
Msakni222
Nieuw op 't forum
BerichtenCOLON 3
GeregistreerdCOLON 07 Apr 2019, 08:04

moraliteitsonderzoek

Bericht door Msakni222 »

Hey ! Een vraagje
Kunnen ze mij weigeren of afkeuren als mijn broer gekend is bij de politie-databank wegens wanbedrijf en in de gevangenis had gezeten of zit ? Ik ben bezig met het voorbereiden voor de selectieproeven INP.
karim_2140
__________________________
BerichtenCOLON 49
GeregistreerdCOLON 02 Jan 2020, 16:06

Re: moraliteitsonderzoek

Bericht door karim_2140 »

Beste Msakni222,

In principe kan je niet geweigerd worden, maar je kan wel een territoriale beperking opgelegd krijgen. 'Wat houdt dat in zo'n territoriale beperking?' Voorbeeld: Dat wil zeggen als de broer van de kandidaat Jef in Antwerpen woont. Dan mag je niet in de zone werken waar je broer woont. Ook kunnen ze hier vragen over stellen tijdens de selectieprocedure. Zie selectiereglement op jobpol.be voor meer info over het antecedentenonderzoek.
Test 1: Cognitieve vaardigheidsproef en functioneel parcours
Test 2: Persoonlijkheidsproeven
Test 3: Selectiecommissie
Test 4: Medische proef
Moraliteitsonderzoek
Msakni222
Nieuw op 't forum
BerichtenCOLON 3
GeregistreerdCOLON 07 Apr 2019, 08:04

Re: moraliteitsonderzoek

Bericht door Msakni222 »

Bedankt voor de bericht!

Ik heb een afspraak gemaakt met verschillende beroepenvoorlichters uit PZ Gent en wil op daar voorbereiden.

Grts
Halim
BUTTON_POST_REPLY