Start WPS

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forum rules
Image

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Post Reply
EllenWestVlaanderen
__________________________
Posts: 20
Joined: 18 Mar 2018, 21:12

Start WPS

Post by EllenWestVlaanderen »

Hallo allemaal,

Ik kreeg het goede nieuws dat ik geslaagd ben voor de selectiecommissie. Op naar de medische proef!

Ik vroeg me af of er hier mensen zijn die binnenkort ook starten aan de WPS ?

Vriendelijke groeten
Ellen
Kjell2708
Nieuw op 't forum
Posts: 2
Joined: 08 Nov 2019, 15:01

Re: Start WPS

Post by Kjell2708 »

Ellen,

Ik verscheen vandaag voor de commissie, ze wisten mij na het gesprek te vertellen dat indien ik geslaagd ben, nog op 1 december zou kunnen starten aan de WPS. Proficiat met het slagen voor je commissie!

Groeten,

Kjell
Post Reply