Wat na de opleiding?

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
StevenB
Nieuw op 't forum
Berichten: 3
Lid geworden op: 27 jun 2020, 10:16

Wat na de opleiding?

Bericht door StevenB »

Hallo iedereen!

Ik lees op de website van politie Antwerpen dat je na je stage van 6 maanden een eenheid kan kiezen waar je tewerkgesteld gaat worden.
Klopt dit, of hoe verloopt deze procedure juist? Kies je zelf of wordt je ergens geplaatst?
Als je opleiding voor inspecteur hebt afgerond, kan je dan meteen opnieuw solliciteren voor een hogere functie of specialisatie of wat zijn de vereisten hiervoor?

Bedankt!

karim_2140
__________________________
Berichten: 16
Lid geworden op: 02 jan 2020, 16:06

Re: Wat na de opleiding?

Bericht door karim_2140 »

Dag StevenB,

Stuur mij een privéberichtje.

Met vriendelijke groeten,
Karim
Test 1: Cognitieve vaardigheidsproef en functioneel parcours
Test 2: Persoonlijkheidsproeven
Test 3: Selectiecommissie
Test 4: Medische proef
Moraliteitsonderzoek

Plaats reactie