Studie richting

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
SerialRomaissa
Nieuw op 't forum
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 jun 2020, 19:53

Studie richting

Bericht door SerialRomaissa »

Hallo,
Ik ben een zeer gemotiveerde student van 13 jaar (20/10/2006).
Ik ben in het 1ste jaar (in het middelbaar) blijven zitten jammer genoeg vandaag was men laatste dag van dit school jaar.
Ik ben bang dat ik naar bso moet maar ik wil al heel lang graag naar de recherche.
Alleen mijn vraag is of het mogelijk is om bso opleiding op de middelbare school te doen om uiteindelijk daarmee naar de politie academie te gaan.


Ik zie graag een antwoord tegemoet.
Met vriendelijke en gezonde groeten
Romaissa

karim_2140
__________________________
Berichten: 16
Lid geworden op: 02 jan 2020, 16:06

Re: Studie richting

Bericht door karim_2140 »

Beste SerialRomaissa,

Voor vragen over een job bij de recherche. kan je op dit forum 'rechtsboven' in de zoekbalk zoeken naar een antwoord op je vraag...

Als je wil werken bij de politie moet je een A2 diploma hebben. concreet wil dit zeggen dat je kan solliciteren met een diploma: ASO, KSO, TSO of BSO...

Tijdens je loopbaan kan je intern solliciteren bij verschillende gespecialiseerde diensten zoals bijvoorbeeld: de recherche.

Met vriendelijke groeten,
Karim
Test 1: Cognitieve vaardigheidsproef en functioneel parcours
Test 2: Persoonlijkheidsproeven
Test 3: Selectiecommissie
Test 4: Medische proef
Moraliteitsonderzoek

Plaats reactie