Voortraject Sportproef

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
Morli
__________________________
Berichten: 12
Lid geworden op: 02 apr 2019, 12:04

Voortraject Sportproef

Bericht door Morli »

Hallo iedereen,

Kan iemand meer info geven over de voortrajecten die je kan volgen als voorbereiding op de sportproef?
Is dit ook mogelijk regio Turnhout?
Ik zou dit graag willen doen, aangezien mijn fysieke conditie nog niet op punt staat.

Alvast bedankt!
Mvg,
Morli
Kandidaatstelling INP: 14/03/2019
Cognitieve proef: Geslaagd
Persoonlijkheidsproef: geslaagd
Fysieke proef: Niet geslaagd, wachten op herkansing
Selectiecommissie:
Medische proef:Eén doel: INP worden.
jehowi
Moderator
Berichten: 72
Lid geworden op: 30 okt 2015, 12:53

Re: Voortraject Sportproef

Bericht door jehowi »

Gewoonlijk kun je tijdens infosessies op de politieschool gaan oefenen. Het is ook mogelijk dat je onder de middag na telefonische contactname eens kan gaan oefenen als er die dag sportproeven op het programma staan.
Plaats reactie