Waarschuwing

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forum rules
Image

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Post Reply
Sid dits
Nieuw op 't forum
Posts: 2
Joined: 02 Sep 2022, 18:14

Waarschuwing

Post by Sid dits »

Ik reed vandaag terug van school ( ik ben minderjarig) toen ik werd aangehouden door een agent omdat ik een stukje over het voetpad fietste en hij heeft mij toen gevraagd voor mij te identificeren dat heb ik dan ook gedaan hij liet mij wel gaan met een waarschuwing maar mijn vraag is nu of dit word opgeslagen in een database en of andere agenten dit dan zien wanneer ze mijn naam opzoeken en of ik nog gecontacteerd word?
jehowi
Moderator
Posts: 143
Joined: 30 Oct 2015, 12:53

Re: Waarschuwing

Post by jehowi »

Sid dits wrote: 02 Sep 2022, 18:21 Ik reed vandaag terug van school ( ik ben minderjarig) toen ik werd aangehouden door een agent omdat ik een stukje over het voetpad fietste en hij heeft mij toen gevraagd voor mij te identificeren dat heb ik dan ook gedaan hij liet mij wel gaan met een waarschuwing maar mijn vraag is nu of dit word opgeslagen in een database en of andere agenten dit dan zien wanneer ze mijn naam opzoeken en of ik nog gecontacteerd word?
Dit zal vermoedelijk in een interventiefiche staan met uw gegevens in. De collega's in de zone kunnen dit zien, ook bij een nieuwe controle.
Post Reply