Vorige eigenaars blijven privé eigendom betreden

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forum rules
Image

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Post Reply
srhvde
Nieuw op 't forum
Posts: 1
Joined: 24 Oct 2021, 22:20

Vorige eigenaars blijven privé eigendom betreden

Post by srhvde »

Twee maanden geleden kocht ik een vakantiewoning van een ouder koppel. Op de dag van het tekenen van de akte werden mij direct alle rechten toegekend en was de privé eigendom officiëel van mij. Nog geen dag later bij het betreden van mijn eigendom merkte ik op dat er een jas hing op mijn terras die er de vorige dag (dag van akte) niet hing. Ik nam contact op met de kleindochter van de verkopers (zij regelde alle zaken omtrent de verkoop) en zij bevestigde dat het ging om de jas van haar grootvader en dat hij inderdaad mijn eigendom had betreden maar dat hij beginnend dementie heeft. Ter goede trouw liet ik dit voorval links van me liggen omdat ze mij verzekerde dat dit niet meer zou gebeuren. Vandaag, nu reeds al twee maanden later, stonden de verkopers plots weer op mijn eigendom. Het perceel is 17 are groot dus op de tijd dat ik naar hun toe wou stappen waren ze weggelopen. De eigendom is volledig omheind met hekken, toch konden ze over de omheining klimmen. Voor zover ik weet hebben ze dus al 2 keer onwettig mijn privé-eigendom betreden zonder mijn toestemming. Ik ga morgen naar de politie om dit te gaan aangeven. Heeft er iemand van jullie een gelijkaardige ervaring gehad? Wat hebben jullie in die situatie gedaan? Ik zou het enorm jammer vinden moest ik hierdoor een volledig nieuwe omheining moeten plaatsen of camera’s moeten aanschaffen wegens een paar mensen die duidelijk geen grenzen kennen.
Post Reply