Luide bassen muziek buur

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forum rules
Image

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Post Reply
anoniemVaeltax
Nieuw op 't forum
Posts: 1
Joined: 18 Aug 2021, 19:47

Luide bassen muziek buur

Post by anoniemVaeltax »

Beste,

Ik ben een minderjarige jongen met autisme en ik heb een vraag.
Ik erger mij enorm aan onze buur, wij wonen in een rijwoning waar ook een appartement aan gebouwd is.
Deze buur maakt soms muziek na 22u (ik slaap dan meestal al) maar ik kan niet slapen door de luide bassen, oordoppen helpen niet.
Iedere dag maakt deze buur muziek met luide bassen soms om 17u soms, 19u en soms van 22u tot 23u. Nu, ik ben al zodaning
ver heen dat ik mij hier tijdens de dag ook al heel veel aan erger. Het is gewoon uitputtend! Ik ben iemand die leef om te wonen
dus dat wil zeggen dat ik me nu soort van niet meer op mijn gemak voel in mijn eigen huis.
Mijn vraag hier is hoe kan ik dit na 22u uur aangeven aan de politie en kan ik dit ook aangeven voor 22u?
(we hebben ook al met de buur zelf gebabbeld)

Alvast bedankt,
Anoniem
Post Reply