inschatten politieopleiding

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forum rules
Image

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Post Reply
politieman123
Nieuw op 't forum
Posts: 1
Joined: 11 May 2021, 14:48

inschatten politieopleiding

Post by politieman123 »

Beste mensen,

Binnenkort start ik de politie opleiding.
Nu vroeg ik mij af hoe ik dit moet inschatten qua slaagkansen ?
Is dit enorm veel moeilijke theorie blokken of kom je met een portie gezond boerenverstand al ergens ?
Alsook fysiek ikzelf heb een goede basis conditie maar wat zijn zowat de eindtermen hierop ?
Buizen / moeten er veel mensen stoppen in de praktijk of slaagt de gehele groep echter wel ?

bedankt alvast !
Post Reply