Geurhinder Cannabis/Marihuana klacht indienen?

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
BUTTON_POST_REPLY
Volance
Nieuw op 't forum
BerichtenCOLON 1
GeregistreerdCOLON 17 Dec 2020, 16:38

Geurhinder Cannabis/Marihuana klacht indienen?

Bericht door Volance »

Hallo allen,

Ik heb een vraag i.v.m. geurhinder van Cannabis/Marihuana in het appartementsgebouw waar ik woon.

Ik ben hier een tijdje geleden komen wonen, en toen was er helemaal nog geen sprake van. Nu is het meerdere keren per week dat er een sterke geur van Cannabis/Marihuana hangt in de traphal van het appartementsgebouw. Als er iets is wat ik haat, dan is het wel drugs, en al zeker de geur er van in mijn huis. Wat kan ik hier aan doen? Kan ik hiervoor aankloppen bij de politie? Ik heb een sterk vermoeden van welke persoon het zou kunnen komen.

Alvast bedankt.
Gebruikers-avatar
vdv
Politie
BerichtenCOLON 880
GeregistreerdCOLON 19 Apr 2011, 20:49

Re: Geurhinder Cannabis/Marihuana klacht indienen?

Bericht door vdv »

Beste,

Dit kan je zeker melden aan je lokale politie.
Je kan langsgaan of (zeker in deze coronatijden) een mail sturen. Het mailadres vind je op de website van je politiezone.
Dit bericht bevat mijn persoonlijke mening opgesteld in persoonlijke naam en geldt niet als officieel standpunt van de Belgische politie.
BUTTON_POST_REPLY