Aanvraag kaart SSDGPI
Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.

2 berichten   •   Pagina 1 van 1
broms
Nieuw op 't forum
Berichten: 3
Lid geworden op: 11 jul 2012, 12:56

Aanvraag kaart SSDGPI

door broms » 14 aug 2012, 08:53

Hey,

Hoe lang duurt het gemiddeld eer je je lidkaart van SSDGPI ontvangt?

Zal nu wellicht normaal zijn dat het wat langer duurt ook, door verlof.

Bedankt!

Gebruikersavatar
mito555
Politie
Berichten: 100
Lid geworden op: 08 feb 2010, 12:05
Locatie: Wetteren

Re: Aanvraag kaart SSDGPI

door mito555 » 14 aug 2012, 14:56

Bij mij heeft het ongeveer anderhalve maand geduurd denk ik.
OPAC 105de

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

Forumregels

Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Het is momenteel 26 apr 2018, 06:15